13 Temmuz 2016 Çarşamba

SÜREKLİ FORMDA KALMA SIRLARI

Yaz geldi de geçiyor kimileri 3 ay öncesinden hazırlanmaya çalıştı başardı,başaramadı.Kimileri ben böyle iyiyim ya dedi.Kimileri de zaten yıllardır hazırdı ve ekstra bir çaba sarf etmedi.Yılın sadece 3 ayı değilde bütün sene formda kalmanın sırrını açıklıyorum arkadaşlar nedir o sır ?

TEK YOL SAĞLIKLI BESLENME 

Biliyorum çok klasik bişiy yazdım ama doğrusu bu arkadaşlar siz sabahlara kadar mekik çekin 31312314 saat kardiyo yapın istediniz forma asla kavuşamıcaksınız bu işin tek sırrı başlıkta belirttiğim gibi sağlıklı beslenme.

Diyet ve egzersizlerle kas kütlenizi koruyun ama yağ yakmak için asla kalori açığı olayını abartmayın arkadaşlar bunlar size olumlu bir sonuç olarak dönmücektir.Yağ yakmak için kalorileri inanılmaz ölçülerde kısıp yapılan dönemsel beslenme programları size çok nadir devamlı yağ yakmayı sağlar.Bu sistem de kendinizi sürekli aç ve bitkin hissedersiniz oluşturduğu bu ekstra stres de vücudunuza olumsuz yönde etkilicektir.Yani o değerli kas kütlenize elveda diyebilirsiniz.

Dedim gibi bu büyük bir problem çünkü diyeti uygulayıp bitirip kalorilerinizi yine yükseltince verdiğiniz kiloları tekrar dan alıcaksınız bu nettir yani.Ve üzerine kas kütleniz eksilip size artı olarak yağ kütlesi eklenecektir.Biliyorsunuz ki kaslarınız siz uyurken,otururken,kitap okurken vs vs her daim yağ yakarlar ama siz bu güzel silahları kaybedince günlük yağ yakma oranınız düşüşe geçecektir.

BUNUN ÖNÜNE NASIL GEÇİLİR ?
3 YÖNTEM BULUNMAKTA

1:Kaslarınızı korumak için antrenman yapın, ağır ve düzgün formda çalışın
2:Günlük almanız gereken protein miktarına ulaşın.Her öğünde az da olsa protein içeren besinler tüketin.
3:Karbonhidrat tüketimininizi azaltmaya çalışın.

Proteinli gıdaları bol tükettiğinizde kolay kolay acıkmıcanızı garanti ederim...

Her neyse diğer bilgilere bir göz atalım.

Bu adam günlük 7000 cal almış bu vücudu yapmak için.Çok dimi ? Evet kesinikle çok ama ne kadar temiz beslenmişse karın kasları 3D boyutta gözüküyor.Yani demeye çalıştığım şey şu olacak besin miktarına değilde besin kalitesine önem gösterin...
kardiyo antrenman msn

Stresten uzak durun,proteinli ve düşük şekerli gıdalar tüketmek sizi stresten uzak tutmaya yardımcı olacaktır.Bu gıdalar sizi kortizol gibi yağ depolamanıza neden olan hormanlardan uzak tutucaktır.Ve Son olarak demek istedim şey ise şu olacaktır DÜZEN arkadaşlar düzenli olun aynı gıdaları aynı saattlerde yemeye çalışın.Herkese bol hareketli günler.